Blog

11 NOV

Signatura de llibres d´Unicornia amb la seua il·lustradora Diana Vicedo

Activitat realitzada a la nostra llibreria el Dia de les Llibreries per celebrar el Llibreries Fest
Signatura de llibres d´Unicornia amb la seua il·lustradora Diana Vicedo

El Dia de les Llibreries, 11/11/2023, vam celebrar el #LlibreriesFest2023 , amb la resta de llibreries del Gremi Llibrers @gremi_llibrers . 

activitat literària va consistir en fer una signatura de llibres de l´univers Unicornia        Ana Punset, editat per Montena amb la seua il·lustradora Diana Vicedo

Diana Vicedo és il·lustradora professional des de fa més de 10 anys, i abans d´endinsar-se en aquest projecte editorial amb Penguin Random House, ha fet dissenys per a Falomir Juegos, Carrefour, Iberdrola, GTI, Playshore i Microsoft entre altres.

A Unicornia, escola, amistat i unicorns en barregen en una sèrie de primeres lectures plena de màgia, amb precioses i divertides il·lustracions que acompanyen la història a cada pàgina, un text senzill i entretingut, fàcil de llegir i d'entendre; amb purpurina (sí, brilli-brilli!) a la coberta; adreçat per als joves lectors a qui els agradin els unicorns o vulguin florar entre núvols de sucre.

De l´univers "Unicornia" en formen part ja 6 llibres d´aventures, més dos de "Rescatadores d´Unicorns", tots ells disponibles en les dos llengües, i un de "Lettering mágico y dibujos de unicornios para colorear" amb el què es pot aprendre a dibuixar els personatges del llibre. Més recentment s´ha incorporat un joc de taula Unicornia molt entretingut en el qual viatjant pel tauler, s´ha d´aconseguir els objectes necessaris per tal de rescatar una a una a estes boniques criatures, guanyarà la partida qui aconsegueixca salvar a tres unicorns.

A la signatura van assistir moltes xiquetes amb els seus llibres i Diana els va dedicar el llibre amb una il·lustració persolitzada per a cadascun dels llibres que portaven. 

A banda d´il·lustrar Unicornia, Diana també ha il·lustrat altres llibres com El cuc Poruc

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

El Día de las Librerías, 11/11/2023, celebramos el LlibreriesFest2023 , con el resto de librerías del Gremio de Librerías de Valencia.

La actividad literaria consistió al hacer una firma de libros del universo Unicornia de Ana Punset, editado por Montena con su ilustradora Diana Vicedo.

Diana Vicedo es ilustradora profesional desde hace más de 10 años, y antes de adentrarse en este proyecto editorial con Penguin Random House, ha hecho diseños para Falomir Juegos, Carrefour, Iberdrola, GTI, Playshore y Microsoft entre otras.

En Unicornia, escuela, amistad y unicornios se mezclan en una serie de primeras lecturas llena de magia, con preciosas y divertidas ilustraciones que acompañan la historia a cada página, un texto sencillo y entretenido, fácil de leer y de entender; con purpurina (sí, brilli-brilli!) en la portada; dirigido a jóvenes lectores a quienes les gusten los unicornios o quieran flotar entre nubes de azúcar.

Del universo "Unicornia" forman parte ya 6 libros de aventuras, más dos de "Rescatadoras de Unicornios", todos ellos disponibles en las dos lenguas, y uno de "Lettering mágico y dibujos de unicornios para colorear" con el que se puede aprender a dibujar los personajes del libro. Más recientemente se ha incorporado un juego de mesa Unicornia muy entretenido en el cual viajar por el tablero, consiguiendo los objetos necesarios para rescatar una a una a estas bonitas criaturas, ganará la partida quién consiga salvar a tres unicornios.

A la firma asistieron muchas niñas con sus libros y Diana les dedicó el libro con una ilustración persolitzada para cada uno de los libros que llevaban. 

A parte de ilustrar Unicornia, Diana también ha ilustrado otros libros como "El cuc Poruc"
 

Volver