Blog

09 NOV

Presentació del llibre Gori Gori amb la Companyia de Teatre El Ball de Sant Vito

Primera activitat a la nostra llibreria per celebrar el Llibreries Fest
Presentació del llibre Gori Gori amb la Companyia de Teatre El Ball de Sant Vito

Este dijous vam celebrar el Llibreries Fest  #LlibreriesFest2023 , amb la resta de llibreries del Gremi de Llibrers de València  @gremi_llibrers . L´activitat literària va consistir en fer la presentació del llibre Gori Gori de la Companyia de teatre El ball de sant Vito, editat per Edicions 96.

A l´acte van acudir els titellaires Xavi i Manel, amb la seua editora Rosa i totes les titelles: Mingo, Tereseta, Filomena, ... 

El públic assistent va gaudir d´un espectacle en directe, i li va fer moltes qüestions a Mingo que éste els va aclarir amb molta gràcia. Els que no vau poder vindre els podeu seguir a les xarxes socials, són molt actius i fan prou representacions teatrals: El Ball de Sant Vito

Manel i Xavi ens van contar que havien estar recentment a la Xina participant en un Festival Internacional de Titelles. Que allí li se dona molta més importància al teatre i al món de les titelles que ací, tracten amb molta admiració als actors titellaires  i que el públic xinés, majoritariament adult, els havia rebut amb molt d´entusiasme.

Gori Gori és un llibre per a menuts i grans. Perfecte per a llegir amb els menuts/des de casa. Tracta de l´estima a les persones majors i la importància de mantenir-les en el record.

Està editat en les dos llengües i el podeu consultar a la nostra llibreria i per la nostra web: Enllaç


///////////////////////////////////////////////// 

Este jueves celebramos el Llibreries Fest con el resto de librerías del Gremio de Libreros de València. La actividad literaria consistió en hacer la presentación del libro Gori Gori de la Compañía de teatro El ball de sant Vito, editado por Edicions 96.

Al acto acudieron los titiriteros Xavi y Manel, con su editora Rosa y todas las marionetas: Mingo, Tereseta, Filomena, ... 

El público asistente disfrutó de un espectáculo en directo, y le hizo muchas preguntas a Mingo que éste les aclaró con mucha gracia y soltura. Aquellos que no pudísteis venir, los podéis seguir en redes sociales, son muy activos y realizan bastantes representaciones teatrales: El Ball de Sant Vito

Manel y Xavi nos contaron que habían estado recientemente en China participando en un Festival Internacional de Marionetas. Que allí le se da mucha más importancia al teatro y al mundo de las marionetas que aquí, que tratan con mucha admiración a los actores titiriteros y que el público chino, mayoritariamente adulto, los había recibido con mucho entusiasmo.

Gori Gori es un libro para pequeños y grandes. Perfecto para leer con los pequeños/as de la casa. Trata del afecto a las personas mayores y la importancia de mantenerlas en el recuerdo.

Está editado en las dos lenguas y lo podéis consultar en nuestra librería y por nuestra web: Enlace

Volver