Blog

30 JUN

Presentació del llibre "El último caso de William Parker" editat per Alfaguara Negra

J.C. Ventura conversarà amb l´autor: Alexandre Escrivà en la nostra llibreria
Presentació del llibre

El pròxim divendres 7 de juliol, a les 19h, Alexandre Escrivà ens acompanyarà en la nostra llibreria per a parlar-nos del seu exitós nou llibre "El último caso de William Parker" editat per "Alfaguara Negra", segell editorial que acumula milers de lectors i les millors crítiques. La presentació serà a càrrec de J.C. Ventura autor d´entre altres obres, "Em diuen fletxa" i "Fletxes desviades" 

La crítica:

Alfaguara Negra presenta al nou jove prodigi del thriller espanyol: una intriga literàriament addictiva.

«Fosca, sorprenent i amb el realisme de dos protagonistes que semblen tindre vida pròpia».
Javier Castillo

«Obligatori seguir molt de prop a Alexandre Escrivà. Els talibans del gènere negre estem d'enhorabona».
César Pérez Gellida

 

Sinopsi:

L'inspector William Parker, especialista en assassins en sèrie, porta un temps allunyat de les seues funcions i retirat del cos després d'un cas particularment traumàtic, però la tinenta Watson està convençuda que només ell pot ajudar-la a desentranyar el misteri de la mort de la jove Sarah Evans. Després de molts dubtes, Parker decideix aparcar els seus vells temors i es llança de ple a una investigació que canviarà tot el que creia saber sobre aquell vell cas que inútilment havia intentat oblidar.

Mentrestant, l´experiodista valencià Fernando Fons, arribat recentment a San Francisco després de fugir d'un tràgic retrobament, segueix amb interés la cerca de l'assassí al qual la premsa ha sobrenomenat «el Botxí». Així, Parker i Fons s'embarcaran per separat en una carrera cap al perill, acostant-se a poc a poc l'u a l'altre i aproximant-se també a un secret que molts intenten protegir coste el que coste.

 

L´autor:

Alexandre Escrivà (València, 1996) és originari de Tavernes de la Valldigna i sempre va voler ser escriptor. Va cursar estudis superiors de música i ha sigut membre de nombroses joves orquestres, com la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i la Jove Orquestra Nacional d'Espanya. El seu treball musical ha sigut reconegut amb importants guardons, com el primer premi en el V International Music Competition «Grand Piano in Palace» de Rússia (2021) o el segon premi en el International Music Competition 2019 «Paris» Grand Prize Virtuós de França (2019).

Actualment es dedica a la interpretació, compaginant gires i col·laboracions amb la Banda Municipal de Barcelona amb la docència, i, complint el seu somni, a l'escriptura. L'últim cas de William Parker (Alfaguara Negra, 2023) és la seua primera novel·la.

Volver