Blog

15 ABR

Celebració del Dia del Llibre 2024

Activitats entorn de l'acte literari més important de l'any
Celebració del Dia del Llibre 2024

La imatge gràfica que ha preparat la Confederació Espanyola de Gremis i Associacions de Llibreters per a la celebració del Dia del Llibre 2024 és una il·lustració d'Helena  Pallarés (@helena_pallares), que ha volgut “representar la passió per la lectura, així com la capacitat que tenen els llibres per a fer que ens abandonem en les seues històries i que estes acaben formant part del que som”.

Enguany el 23 d'abril, Dia del Llibre, és un dimarts en el qual la majoria de vosaltres estareu en el treball. És per això que en la nostra llibreria ho celebrarem dissabte dia 20 i dimarts dia 23, d'esta manera tindreu més temps per a poder acudir a visitar-nos, en este dia tan important per a les llibreries. Estarem oberts al matí de 9h a 14h i a la vesprada de 17 a 20h.

A més de portar-te un llibre firmat, si eres dels 30 primers a adquirir-lo et podras portar una rosa de regal.

Com tot l'any, disposem de llibres signats d'autors molt amables del nostre poble, que ens dediquen els seus llibres, com Manel Joan i Arinyó, Matilde Gordero-Moreno, Pau i au, Fani Criado Ripoll, Toni Picazo i Carmen Signes, Soledad Vallet, Diana Vicedo (il·lustradora de Unicornia i Dino-Dino), Joan A. Mogort ... i ens podeu fer la comanda i arreplegar-lo firmat passats uns dies.

En definitiva, este DIA DEL LLIBRE = Bones Lectures + Roses. ¡¡Felíz Dia del Llibre!!

 

Enlace a selección de libros de los autores de Cullera. Accés a sel·lecció de llibres d´autors de Cullera

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

La imagen gráfica que ha preparado la Confederación Española de Gremios y Asociaciones de Libreros para la celebración del Día del Libro 2024 es una ilustración de Helena Pallarés (@helena_pallares), que ha querido “representar la pasión por la lectura, así como la capacidad que tienen los libros para hacer que nos abandonemos en sus historias y que éstas acaben formando parte de lo que somos”.

Este año el 23 de abril, Día del Libro, es un martes en el que la mayoría de vosotros estaréis en el trabajo. Es por eso que en nuestra librería lo celebraremos sábado día 20 y martes día 23, de esta forma tendréis más tiempo para poder acudir a visitarnos, en este día tan importante para las librerías. Estaremos abiertos por la mañana de 9h a 14h y por la tarde de 17 a 20h.

Además de llevarte un libro firmado, si eres de los 30 primeros en adquirirlo te podras llevar una rosa de regalo.

Como todo el año, disponemos de libros firmados de autores muy amables de nuestro pueblo, que nos dedican sus libros, como Manel Joan i Arinyó, Matilde Gordero-Moreno, Pau i au, Fani Criado, Toni Picazo y Carmen Signes, Soledad Vallet, Diana Vicedo (ilustradora de Unicornia y Dino-Dino), Joan A. Mogort ... y podeis hacer el pedido y recogerlo firmado pasados unos días.

En definitiva, este DÍA DEL LIBRO = Buenas Lecturas + Rosas. ¡¡Felíz Día del Libro!!

Volver