Blog

08 ABR

PER QUÈ ÉS IMPORTANT LLEGIR - Col·loqui amb autors de Cullera

Activitat literària que s´emmarca dins les activitats del Dia del Llibre organitzades per Inés Llibreria Papereria
PER QUÈ ÉS IMPORTANT LLEGIR - Col·loqui amb autors de Cullera

El pròxim 4 de maig a les 19h en l´Espai Social La Fonda es celebrarà un col·loqui amb autors de Cullera amb el títol: PER QUÈ ÉS IMPORTANT LLEGIR.

 

Fani Criado Ripoll, Joan Gimeno, Manel Joan i Arinyó, Pau i au, Toni Picasso i Gabriel Sapinya seran els protagonistes d´aquest acte literari que s´emmarca dins de les activitats del Dia del Llibre en la llibreria del nostre poble, Inés Llibreria Papereria.

 

Les converses giraran entorn la lectura i l´escriptura, i s´obrirà un debat amb els assistents al voltant del món literari.

 

Aquest acte ha sigut organitzat per Inés Llibreria Papereria amb la finalitat de donar a conèixer les obres dels nostres autors locals i fomentar que continue la seua creació literària, es per això que tindrà ubicada una taula amb els últims títols publicats per aquests autors per a que els assistents els puguen adquirir.

 

S´han convidat a les autoritats municipals representants de la educació i la cultura del nostre poble, per tal de celebrar tots junts aquesta festa del món literari.

 

Enllaç a obres publicades per aquestos autors

Volver